RSS

Budapest parkoló lett... a robogózás téliesítése

írta: k1234 ; 2013.09.30. 11:51

Budapest most már tényleg parkoló lett, de no problem van robogóm! De már hideg is van... Lehet menőzni, bírni a hideget, de faterom hibájából tanulva (a téli Danuviázás óta fájlalja a térdét) inkább felkészülök a hidegre, és némi pénzt invesztálok a kényelmesebb őszi robogózás érdekében.

A kezem egyébként is fázós, hát még így ősszel. Anno a VStrom-on volt markolatfűtés. Nem volt rossz de nem voltam teljesen elégedett vele. Ha már igazán hideg volt a kézfejem külső része már fázott, a csutkára tekert fűtés meg majdnem kellemetlen volt a belső felén. Igazából a menetszelet nem tudta kompenzálni, legalábbis én többet vártam tőle. A robogó kis teljesítményű generátorához lehet nem is lenne egészséges egy ilyen szerkezet. Akkor legyen a futárok megoldása, a kézvédő a kormányra. Pár gagyi cuccal már beszoptam, így most egy márkés terméket választottam: Tucano Urbano Coprimanopole Neoprene Malaguti Madison 250 R361

Remélhetőleg a típus specifikus termék felszerelésével nem lesz gond. Kíváncsian várom, hogyan működik majd élesben. Meg kell mondjam picit tartok tőle, hogy milyen lesz egy ilyen kézvédőbe bújtatott kézzel robogózni, de sokan csinálják úgyhogy nem lehetetlen.

tucano_urbano_kezvedo.JPG

A lábam védelmére szintén a Tucano Urbano termékét választottam. A szintén típus specifikus Thermoscud takarót. A képen elég jól illeszkedik a robogóra.

tucano_urbano_thermoscud.jpg

Mindkét terméket az ebay-ről rendeltem. Árban nem nagy különbség van a magyar és a külföldi között, de a postaköltség olcsóbb mint ha itthon kiszállíttatnám, napközben meg kinek van ideje ilyenekért szaladgalni. Arról nem is beszélve, hogy sok esetben azok a forgalmazók akik árban versenyezni tudnak a külföldiekkel maguk is csak egy megrendelés esetén szerzik be az árut, így sokszor gyorsabb az ebay-es megoldás.

Ezzel remélem le is van tudva a hideg kérdés.
Ami azonban meg gond az a céges notebook szállítása. Sajnos az ülés alatti rekeszben nem fér el, és egyébként sem szívesen zötyögtetném szívesen benne. Egy doboz vásárlása most nem fér bele a költségvetésbe (és ott szintén fenn áll a számítógép szétverésének az eshetősége). Jó megoldás a hátizsák, most is ezt használom. Azonban és egyre gyakoribb esős idő egy vízálló megoldást igényel. Erre válaszul az Oxford Aqua 25L teljesen vízálló hátizsákot választottam. Az emberi mérete miatt majd a sportmotoron is tudom használni. A hegesztett zipzár és a becsavarós zárási megoldása teljesen vízhatlanná teszi.

OXFORD AQUA 25L.jpg

Ezt szintén külföldi forrásból szerzem be. Remélhetőleg a héten megérkezik minden, és a jövőhéten be tudok számolni valamiféle tapasztalatról!

Forgalmazó vagy? Van tesztelhető terméked? Szívesen írnánk róla! Keress meg minket emailben: Email

szólj hozzá : teszt vásárlás robogó tél oxford tucano urbano

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr45540789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása