RSS

8. Az olasz szépség

írta: plézer ; 2013.10.28. 14:42

Ahogy a mondás tartja: A szépségért szenvedni kell! Erre a motorra már el kell költeni egy kisebb falu éves költségvetését: MV Agusta F4 CC!

mv-agusta-f4cc-1.jpg

Nincs olyan motoros aki ne ismerné az MV Agusta nevet, azonban az F4 CC egy olyan különleges limitált széria amit igen kevés - egész pontosan 100 - szerencsés tulajdonos birtokolhat az egész világon. Az elnevezésben a CC, Claudio Castiglioni-ra  a cég vezérigazgatójára utal, így már érthető, hogy miért ez az egyik legkülönlegesebb F4-es!

mv-agusta-f4cc-3.jpg

8. helyezését szerény 100.000€-os árával érdemelte ki az olasz szépség. A desing a "szokásos" Massimo Tamburini által megálmodott gyönyörűség, de a körítés igazán egyedire sikerült!

mv-agusta-f4-cc-11.jpg

Brembo monoblokk fékek, monumentális 50mm belsőcső átmérőjű első villák, 76-ról 79mm-re növelt pillangószelepek, ultrakönnyű kovácsolt Y küllős Brembo felnik, könnyített dugattyúk és hajtókarok, titán szelepek ... és persze egy rakás karbon! Mi kell még??

mv-agusta-f4-cc-6.jpg

mv-agusta-f4-cc-3.jpg

mv-agusta-f4-cc-10.jpg

mv-agusta-f4cc-12.jpg

mv-agusta-f4-cc-4.jpg

Nemsokára jön a 7. helyezett....

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr995597949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása