RSS

Kawasaki Concept 4

írta: k1234 ; 2013.11.22. 05:20

A Tokio Motorshow-n bemutatták a futurisztikus Kawasaki Concept J-t amihez képest Batman motorja kutyaf%*!+! 

kawasakij.JPG

A motor annyi különleges megoldást vonultat fel, hogy az elektromos hajtáslánc a legkommerszebb az egészből. A 2007-ben a Yamaha által bemutatott Tesseract-hoz hasonlóan négykerekű koncepció, itt azonban az egész geometria konfigurálható.

kawasakij-112.jpg

Az egészen egyenes hátú túrás, vagy terepestől (ahol a kerekek el is távolodnak egymástól, mely extra stabilitást kölcsönöz alacsonyabb sebességnél) a hasalós sportosig. A kormány vagy legalábbis ahhoz hasonló irányítóeszköz két fele a különálló első kerekekhez kapcsolódik.

35261-kawasaki-j-concept.jpg

Az energiát nikkel-metál-hidrid akkumulátorok biztosítják. A radikális felépítésű motorral a Kawasaki a vásárlók reakcióit próbálja feltérképezni a jövőbeni fejlesztési irányokhoz. Hasonló extravagáns sorozat gyártott motorral a közeljövőben biztosan nem fogunk találkozni, de a 4 kerék koncepció, egyre gyakrabban köszön vissza... kíváncsian várjuk, ki fogy először előrukkolna egy 4 kerekű sportos géppel. 

szólj hozzá : 4 kerék wheel 2013 J Kawasaki Future Tokio Concept

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr515647828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása