RSS

Hogyan motorozom (1)

írta: k1234 ; 2013.06.30. 22:09

A következő sorok nyilván a képzelet szüleményei, hiszen törvénytisztelő állampolgár vagyok és betartom a kresz szabályait! :D

Veretés versenyzés mindenhol, rinyacsík mentességig fektetni közúton, cikázni az autók között, előzni minden oldalról, végsebesség teszt az M1-M7 bevezetőn, Váci úti felüljáró előtt előrenyomulni az autók között hogy aztán egyedül zúzhass át a felüljárón 170-el. Lakott területen 120... -ra lassítok nem direkt, csak az már fel sem tűnik.
Isten bizony ezt már magam is soknak találom, de csak mikor nem azon a "rohadt" gépszörnyön ülök, ami menet közben intravénásan pumpálja belém az adrenalint. Olyan rohadt jó! 

Az a legviccesebb hogy nem érzem veszélyesnek, sőt talán a sebesség miatt még jobban figyelek. Ez nem esztelen száguldás, minden tudatos, biztonságosan rosszalkodunk. Őszintén, szerintem a szarakodó vasárnapi autósok sokkal veszélyesebbek, aki csak utasként ül a gépjárműben habár előtte van a kormány (és ezt autósként is így gondolom) ! Nyilván ez csak az én véleményem. El lehet ítélni, és ha így tesztek meg is kell értenem, mert igazatok van. Igazatok van mikor a saját dimenziótokból nézitek a dolgot, ha ideát vagyok akkor minden más.

Kedves motoros társ, ha magadra ismertél akkor tudod miről beszélek, ha nem akkor egy másik kasztba tartozol. Mert kasztok vannak! Vagyunk mi, és vannak a kasztok ahova a nem veled "egyívásuakat" teszed.

Akkor következőnek folytassuk egy kaszttal.

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr955385162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása