RSS

Kaszt: A felhasználó

írta: k1234 ; 2013.07.04. 18:17

Nem is baj hogy megjelennek, hiszen csökkentik a közutak terheltségét. Nekik a motor egy közlekedési eszköz, semmi más. Meglepődnek nem tudják mire vélni az intést (motoros üdvözlés), de talán inkább fel sem fogják, és csak te érzed magad rosszul :). Néhány igazi motoros kikerülhet belőlük (ismerek ilyet), de leginkább a kényszer veszi rá őket a kétkerekűzésre.

Néhányuk egész ügyesen, dinamikusan közlekedik, de a legtöbbjük, görcsösen igyekszik semmit nem észrevenni a körülöttük történő dolgokból, mindegy csak épp bőrrel megússza az utat. Lehet paráznak... amúgy érthető.

Ők tovább csoportosíthatóak:

  • A kedvenceim a papák... frenetikusak a múlt rendszerből itt maradt füstokádó gnómjaikkal (milyen jók lettek volna azok 12-13 évesen!) Az ázsiaiakat megszégyenítő módon egy komplett belső burkoláshoz szükséges szerszámok, és alapanyag a sárga 25 literes diszperzites vödörben :D

  • Az öltönyös felhasználók. Tipikus motorjuk a BMW C1. Tudjátok amihez nem kell bukó (őrült aki úgy beleül), és van benne biztonsági öv. Rosszmájúság de alig várom az abszurd hírt: "bent égett a motorjában" :D

  • A "user". A user vesz valami olcsó gépet, csak közlekedni akarnak. Motorjuk általában valami japán, de az bármi lehet egy robogótól, a kis naked-eken keresztül a régi túraendurokig bármi lehet. A motor akkor tiszta mikor megveszik, onnantól csak az eső mossa. Talán olajat cserélnek benne, de karban nem tartják, ám ha valami elromlik végigfikázzák a márkát a különböző teszt és népítélet oldalakon. 

     
szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr235386772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása