RSS

Stílus keveredés

írta: k1234 ; 2013.07.12. 06:48

Szeretem a kevert stílusú motorokat, bar igen könnyű őket elrontani, és a végeredmény gagyi lesz. a Wunderlich-nek azonban sikerült. igényesen ötvözték a supersport-ot az enduro-val, és már is kész a MadMax stílusú szörny a Wunderlich S 1000 RR. 

A képek alapján úgy tűnik nem csak egy showbike, hanem használható motor is! Bár a gumikat elnézve, bátor pilóta kell rá... azért nem ez az  amit az emberek általában a térdkoptatóig borítanak. 

Itt az endurosok biztos felszisszennek, hogy "haha.. nagy dolog egy sima földúton mayerkodni, hogy a sár, hol egy traktornyom" de kérem... a mai túraendurok 80% sem képes ennél többre. 

Ez a motoros világ GL55 AMG-je, sem terepre, sem versenypályára nem jó, és még a hétköznapi életben sem használható igazán jól, de eszeveszett brutál mind külsőleg mind teljesítményileg! 

szólj hozzá : bmw 1000 S Wunderlich RR

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr575401376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása