RSS

Út ajánló: Szlovákia 577 (E77, 14)

írta: k1234 ; 2013.07.22. 08:26

Budapesttől mindössze 200 km-re található, a gyönyörű szerpentines útszakasz az 577-es (E77 vagy más néven 14-es út) . Az alsó szakaszán néhol vannak úthibák, de fent egész jónak mondható az útminőség!

Azért így ne fikázzatok el!

A helyi erők masszívan használják ezt a játszóteret, fel-s le motoroznak a fenti parkoló, és a jó minőségű rész  között.


View Larger Map

Donovaly a közelben van, mindössze 22 km-re, ahol az önkiszolgáló étteremben elég olcsón lehet jót kajálni és beszélgetni. Odafelé Besztercebányán (Banská Bystrica) érdemes tankolni mert feljebb nem lesz kút. A kifelé vezető úton érdemes a sebesség korlátozásokra figyelni, mert mérni szoktak.

Ha van jó útvonalad, amit megosztanál motoros társaiddal, kérlek írjad meg kommentben vagy  e-mailben a amotorozasfilozofiaja@gmail.com címre, vagy a facebook-on https://www.facebook.com/amotorozas.filozofiaja.

szólj hozzá : szlovákia út szerpentin 577 túta Donovaly

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr775405547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása