RSS

Itt a második Horex

írta: plézer ; 2013.09.03. 21:14

Igaz az elsőből sem láttam még egy darabot sem itthon, kint is csak bemutatókon, de úgy látszik hasít a germán márka és bemutatta a második modelljét: Horex VR6 Classic néven.

horex_VR6_classic.jpg

Kicsit klasszikusabb motor kinézet, küllős felni, retró ülés, 6-2 kipufogó rendszer. Hátul 3 féleképp állítható WP rugóstag, elöl minden paraméterében állítható WP teló, Brembo radiális fékek...

horexclassic2b.jpg

De ami a lényeg a VR6-os blokk, ami 1218ccm ebből 161 paci és 137nm áll a rider rendelkezésére. Szerény véleményem szerint több mint elég egy ilyen vasba, de hát virítani kell a kávézó előtt :)

A végleges ára valahol 24500€ környékén fog mozogni, így úgy gondolom az elkövetkező években is hasonló mennyiségű Horex fog repeszteni a magyar útnak csúfolt aszfalt csíkokon.

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr405494157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása