RSS

Felébredt a Suzuki?

írta: plézer ; 2013.09.20. 21:49

Úgy tűnik végre a fejéhez kapott a nagy S és rájött, hogy nem tud az egyik legkelendőbb géposztályban - az ezres naked-ek közt - semmilyen ütőkártyát felvillantani. Ez azért is volt eddig érthetetlen számomra mert a mintát már kitalálták a GSR750 személyében egy "régi" gixxer blokk, naked körítéssel és kész is. 

suzuki-gsr-1000-2014.jpg

Habár szerintem egy igazi jó naked bike-ot nem kell butítani, mint ahogy azt a japán gyártók előszeretettel teszik, egyszerűen csak le kell cserélni a "sallangot" az aktuális sportmotorhoz képest lásd: Tuono V4, Ducati Streetfighter - jöhetne már ez is Panigale alappal :D

Na de vissza a tárgyhoz, desing-ban ahogy a "kiszivárgott" képeken látszik nem kell nagy meglepetésre számítani, viszont állítólag 180 pacit pakolnak a vasba, ami több mint ígéretesen hangzik!

suzuki-gsr-1000-2014-2.jpg

Hivatalos bemutató szintén az EICMA-ra várható, utána posztoljuk róla a fotókat :)

suzuki-gsr-1000-2014-3.jpg

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr535526642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása