RSS

Divat vagy biztonság?

írta: plézer ; 2013.10.04. 11:28

Úgy tűnik a motoros iparágat is szép lassan utoléri a ledes lámpa - daytime running light - őrület. Egyre több gyártó szereli gyárilag ilyennel a vasakat lásd pl.: 

Ducati Panigale

led1.jpg

BMW R 1200 GS

led2.jpg

KTM 1190 Adventure

led3.jpg

És még sorolhatnánk a további példákat. Sajnos szerintem jelen pillanatban kevesen vagyunk olyan szerencsések, hogy az imént felsorolt vasak között kellejen válogatnunk...

Nekünk kínál megoldást az Acerbis! Főleg túraendúrokra passzol vadiúj kiegészítőjük mely nem más mint egy ledes nappali menetfénnyel szerelt kézvédő.

Acerbis_Vision.jpgAz újdonság narancs, fehér és fekete színben érhető el egyenlőre, többféle kormányátmérőbe való kittel kapható.

Acerbis_Vision_01.jpgLehet nem hülyeség elgondolkozni rajta ha passzol az ember motorjára, főleg a szürkébb őszi napokon hátha nagyobb eséllyel vesznek észre a birka sofőrök.

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr255546732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása