RSS

Leállt az Aprilia

írta: mrCarbon ; 2013.10.17. 01:01

gigi_dalligna_1381950130.jpg_620x350

beFelfüggesztette a Noalei gyártósorok termelését az Aprilia. 

360 alkalmazott várja a Piaggio csoport elnökének döntését a továbbiakról. 

Még mindig nincs vége a kétkerekűeket érintő válságnak?Október végéig teljesen leálltak a noalei gyártások,és az év végéig is csak a minimális üzemi szintet tervezik tartani a gyárban.


Ugyan megszokott,hogy a tél közeledtével csökken a gyártási igény,de megállásra ezidáig nem volt szükség.

 

A gyár nem tervez a dolgozók között leépítést. Az ínséges időszakot kényszerszabadságolással igyekeznek megoldani.



Az okok között kereshető az olasz parlament azon gazdasági döntése is,hogy felemelték az ÁFÁ-t 22%-ra,ami nem várt többletköltséget jelentett a cégeknek.

A Október 16-án a szakszervezetek,és az elnökség közösen tárgyal a további gazdasági döntésekről,amelyek nagyban befolyásolhatják a márka jövőjét.

 

További mélypont volt a napokban,hogy  a gyár legsikeresebb sportigazgatója - Gigi Dall Igna- távozott a cégtől,és átette székhelyét a Ducatihoz.16Most mindenki a szakszervezetek,és az elnökség döntéseit várja,remélve hogy pozitív változások lesznek a kialakult helyzetből. -án a szakszervezetek,és az elnökség közösen tárgyal a további gazdasági döntésekről,amelyek nagyban befolyásolhatják a márka jövőjét.További mélypont volt a napokban,hogy  a gyár legsikeresebb sportigazgatója - Gigi Dall Igna- távozott a cégtől,és átette székhelyét a Ducatihoz.

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr955578471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása