RSS

Egy olasz bajor szívvel - Bimota BB3

írta: k1234 ; 2013.11.06. 18:24

Az EICMA tele van hihetetlen újdonságokkal. Bemutatták a Bimota BB3-at. A blokkal nem szarozta, beletették az egyik legjobb elérheto sornlgyes erőforrást a BMW S1000RR szívét.

bimota-bb3-eicma-5.jpg

Az "díszítést" viszont már a saját ízlésük szerint csinálták.  Így a Bimotánál szokásos hybrid vázat (amely térhálós, és mart alumínium elemekből áll), a full Öhlins futóművet, OZ kereketet és a brutál Brembo monoblock-okat aggatták a gépre.

Bimota-BB3-EICMA-8.jpg

A design letisztult, talán már kicsit idejétmúltnak is lehetne nevezni, de mondjuk inkább ré hogy klasszikus, és nem akar a mai trendeknek megfelelően, rovarnak vagy valamiféle idegen dimenzióbeli szörnynek látszani.

Bimota-BB3-EICMA-6.jpg

Személy szerint a klasszikus kipufogó és az elhelyezése is imponáló. Talán azt akarja sugallni a Bimota, hogy nem áll be a sorba, és ha akar majd inkább divatot teremt mintsem hogy kövesse azt. 

Bimota-BB3-EICMA-21.jpg

A teljesítményről, kezelhetőségről nincs nagyon mit beszélni. Ilyen alapanyagból nemigen lehet rosszat főzni! :)

 bimota-bb3-eicma-4.jpg

Na jó azért itt van 1-2 sarokszám és adat:

193LE, 112Nm, 179kg, kipörgésgátló, ABS, elektronikus gyors váltó, csúszó kupplung

szólj hozzá : BMW Bimota BB3 S1000RR

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr675618381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása