RSS

2. helyezett... már majdnem uncsi ;)

írta: plézer ; 2013.11.24. 11:44

De ismét egy vas a Ducati specialista NCR műhelytől, aminek már az építési alapja is különleges gép nem más mint egy Desmosedici RR mely tovább nemesedve: NCR Milliona 16!

Katt a képre galéria nyílik:

 Az előzőekben beszéltünk az olasz receptekről, na most ha van egy jól bevált receptünk minek változtassunk rajta, maximum azért, hogy kipróbáljuk az új alapanyagból is lehet e hasonlót vagy jobbat főzni?

Az alapanyag nem más mint egy Desmosedici RR, amin mindent titánra és szénszálra cseréltek az olasz fiúk! Különleges még az önhordó farokidom is mely alatt nincs segédváz, a szénszálas idom elbírja a pilóta súlyát minden segítség nélkül! Az adatok itt is lenyűgözőre sikerültek 144kg-os száraz súly amihez több mint 200 lóerő tartozik, illetve egy 174.000€-os árcímke....

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://amotorozasfilozofiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr775597972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása